My new workbook: Work It! An 80-page e-book to get you active in English! Only € 9,95. Download now

Buffi’s Cursus Zakelijke Communicatie Engels

Wil je je kennis van de Engelse taal verbeteren in het comfort van je eigen huis of op kantoor? Als je graag een coach wilt die je helpt je communicatieve vaardigheden in zakelijk Engels te verbeteren, zoek dan niet verder! Er zijn zoveel mensen die jaren hebben besteed aan het leren van Engelse grammatica en het vergroten van hun woordenschat, maar die nog steeds moeite hebben om in het Engels te communiceren! Klinkt dit je bekend in de oren?

Klik hier om te ontdekken wat mijn cursus nog meer voor jou kan betekenen!

Word je nerveus wanneer je een Engelstalige toespraak moet houden?

 

Heb je moeite met het schrijven van lange Engelstalige teksten en e-mailberichten?

 

Voel je je niet op je gemak bij het onderhandelen of het sluiten van overeenkomsten in het Engels?

 

Herken je je hierin? Laat mij je dan helpen je Engelse zaken op orde te stellen! In mijn 8-weekse Cursus Zakelijke Communicatie Engels leer ik je alles wat je moet weten om goed te communiceren op het gebied van zakelijk Engels.

Wil je beginnen? Schrijf je hier in!

Laat me je vertellen hoe de 8 modules eruit zullen zien:

Marijke Roskam
ZAKELIJKE GRAMMATICA

In deze masterclass leer je hoe je je boodschap correct structureert, krijg je inzicht in de meest gemaakte grammaticale fouten en kom je erachter hoe verwarrend onjuist gebruik van grammatica kan zijn voor je internationale contacten.

ZAKELIJK IDIOOM

Hoe vergroot je je woordenschat? Na deze masterclass heb je je kennis van veel voorkomende woorden en uitdrukkingen in verschillende vakgebieden vergroot, waarmee je je taalgebruik zult verlevendigen en je communicatieve vaardigheden zult vergroten.

FORMEEL & INFORMEEL ENGELS

Na de masterclass van deze week ben je je bewust van de 10 gradaties van formaliteit en weet je hoe je deze kunt gebruiken, afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. Ook weet je hoe beleefd te blijven bij het brengen van slecht nieuws of het afslaan van een uitnodiging of suggestie.

PRESENTATIES

In deze masterclass zul je leren hoe je je kunt voorbereiden op een Engelstalige presentatie en hoe je deze helder kunt structureren. Ook leer je krachtige verbindende taal waarmee je je boodschap helder kunt overbrengen.

Jens van der Velde
E-MAILS SCHRIJVEN

Na deze masterclass zul je je meer op je gemak voelen bij het schrijven van e-mailberichten, omdat je weet hoe ze te beginnen en eindigen, hoe te reageren op berichten van anderen en je meer zult weten over de verschillen in geschreven Brits- en Amerikaans Engels.

Jan Marijnissen
AFSPRAKEN & ONDERHANDELINGEN

Met de masterclass van deze week zorgen we ervoor dat je je zekerder voelt bij het voorbereiden van een Engelstalige afspraak of onderhandelingen en geven we je de taal en uitdrukkingen die je nodigt hebt om in dergelijke situaties goed te kunnen communiceren.

Anneke van Giersbergen
COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN OM TE NETWERKEN

Na onze masterclass, zul je jezelf met meer vertrouwen kunnen voorstellen, anderen aan elkaar kunnen voorstellen en sociale gesprekken kunnen voeren bij congressen, seminars en internationale bijeenkomsten.

DE 50 MEEST GEMAAKTE FOUTEN EN EINDTEST

Onze laatste masterclass geeft je inzicht in de meest gemaakte fouten in geschreven en gesproken Engels, leert je grammaticafouten herkennen en je maakt een eindtoets om je te laten zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt met de cursus!

Na het afronden van mijn cursus, zul je:

Je meer op je gemak voelen in de omgang met Engelstaligen

De lat hoger leggen voor wat betreft je zakelijke communicatie (ook als je nu al op dagelijkse basis Engels gebruikt)

Nieuwe woorden en uitdrukkingen hebben geleerd die je zakelijke woordenschat vergroten

Je eigen sterkten en zwakten hebben ontdekt op het gebied van het spreken en schrijven van zakelijk Engels

Gemakkelijker internationale contacten kunnen opdoen, zaken kunnen doen en meer respect krijgen

“Ondernemen is het mooiste dat er is. Een taal leren het meest saaie en vervelende. Totdat je Buffi leert kennen. Ze loodst je door praktische lessen, behoedt je voor onnodige fouten én…laat je vooral lol hebben in die tweede taal. Ik denk dat Netflix er een concurrent bij heeft, want ook hier ligt bingewatching op de loer. Als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen in internationaal zaken doen is dit een hele goede eerste deal.”

Marijke Roskam

Na haar cursus

“Ik heb nog nooit zo’n bewonderenswaardige docent ontmoet als Buffi! Ze pakt je bij je onzekere hand en via haar online cursus vliegt ze met je mee naar haar snoepwinkelwereld van Engels leren. Op je reis leer je de Engelse grammatica beter begrijpen en je woordenschat gaat door het dak heen! Maar het belangrijkste is dat je er een Buffi-shot vol met zelfvertrouwen van krijgt! En als dat door je aderen stroomt, dan ben je klaar om de wereld te veroveren!”

Linda Hakeboom

Na haar cursus

“Het was al jaren een groot struikelblok om mijn Engels te verbeteren. Het was hard nodig, maar ik had er geen tijd voor en vond altijd een smoes om het niet te hoeven doen. En toen heb ik Buffi ontmoet, via een vriend van me. Als je met Buffi werkt, krijg je het gevoel dat alleen jij bestaat en niemand anders telt. Buffi leeft om de wereld haar geliefde Engels te leren. Ze heeft het geduld, de flexibiliteit, en de professionaliteit – en haar online cursus past perfect in mijn agenda.  Ze inspireert me iedere week om mijn Engels te oefenen en ik krijg steeds meer zelfvertrouwen om te spreken en schrijven in het Engels. Dank je, Buffi!”

Jan-Henk Bouwman

Na zijn cursus

“Altijd streven naar perfectie en iedere keer beter willen worden, het werd tijd voor professioneler Engels. So who you gonna call…Buffi!”

Jens van der Velde

“Door haar toewijding, enthousiasme en haar superieure mensenkennis, kan Buffi het meeste uit haar klanten halen wat leidt tot betere prestaties. Zij is het levende bewijs dat onderwijs alles heeft te maken met mensen. Zij is een echt voorbeeld!”

Jan Marijnissen

“Ik denk dat iedereen zoveel kan leren van Buffi! Zij weet echt zo ontzettend veel. Niet alleen over de theorie, maar ook hoe je het kan toepassen! Ze is fabulous!”

Anneke van Giersbergen

“Wat mij het meest verbaast over Buffi’s advies is dat het zo verdomd nuttig en praktisch is!”

Caro Emerald

Aan wat voor investering moet je denken?

Cursus Zakelijke Communicatie Engels

 

8 Masterclasses + 8 Werkbladen

1 extra Masterclass in Uitspraak + Werkblad

Contact met Buffi via onze Facebookpagina voor al je vragen over de cursus

 

€ 997,- ex BTW

Maar wacht, er is meer! Schrijf je hieronder in en ontvang mijn gratis masterclass “uitspraak”

buffi-fotoAls je je nu inschrijft, kun je:

  • Je uitspraak verbeteren
  • Leren hoe je het alfabet uitspreekt
  • Je focussen op moeilijke Engelse woorden

Veelgestelde vragen

Is de prijs inclusief BTW? Nee, er zal 21% BTW in rekening worden gebracht, zodra je je bestelling hebt geplaatst.

opsommingHoe ontvang ik mijn cursus? Nadat je geregistreerd bent en betaald hebt, ontvang je de 8 modules per e-mail.

opsommingHoe vaak / Wanneer ontvang ik een les? Je ontvangt de 8 modules nadat je geregistreerd bent en betaald hebt. Je kunt beginnen wanneer jij wilt.

opsommingHoe vaak kan ik de film bekijken? Je kunt de film zo vaak bekijken als je wilt, maar onthoud wel dat we je een persoonlijke link sturen en dat het niet is toegestaan deze te kopiëren of te delen. Het is een goed idee om iedere masterclass meerdere keren te bekijken en deze te pauzeren wanneer je behoefte hebt om notities te maken.

opsommingKan ik op ieder moment beginnen? Ja!

Als ik niet direct kan beginnen, kan ik dan later starten? En kan ik de cursus afmaken wanneer het mij uitkomt? Ja, je kunt beginnen en eindigen wanneer je maar wilt. Ik wil je eigenlijk aanraden de masterclass regelmatig te bekijken en de werkbladen te blijven gebruiken, om zodoende door het jaar heen actief met je Engels bezig te blijven!

opsommingHoeveel huiswerk komt er bij kijken? Dat verschilt per persoon, maar je moet rekening houden met circa 1 à 2 uur per week.

opsommingHoe kan ik betalen? We accepteren betalingen via iDeal en PayPal. Je cursus wordt je toegezonden zodra je betaling door ons is ontvangen.

opsommingHoe kan ik contact opnemen? Je kunt een e-mail sturen naar info@buffiduberman.com

Wil je beginnen? Schrijf je hier in!

ALL GREAT THINGS

START WITH SMALL BEGINNINGS

buffiduberman

Contact

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je een complimentje geven? Gebruik het contactformulier hiernaast of stuur direct een mail naar info@buffiduberman.com.